Købsbetingelser

BESTILLING 
Det er nemt og sikkert at handle hos NOE Living.

Hver gang du bestiller en vare hos os, sender vi en ordrebekræftelse til dig på mail, hvorefter din ordre pakkes og sendes afsted. 

Har du en kommentar til din ordre, så skriv det i kommentarfeltet under købsprocessen eller send en mail til os hurtigst muligt efter ordren er lagt.

Betaler du med kreditkort vil pengene først blive trukket fra dit betalingskort, når ordren er afsendt.

RETURNERING

Ønsker du at fortryde et køb, kan dette ske indenfor 14 dage efter den dato hvor pakken er ankommet til pakkeshop eller er blevet leveret til din hjemmeadresse.

Send os en e-mail på noeliving@gmail.com, hvori du oplyser os om, at du ønsker at returnere, samt tilføjer det respektive ordrenummer og varenummer.

Når du har meddelt os, at du ønsker at returnere, fremsender vi en e-mail med vedhæftet returseddel, som du bedes hæfte på pakken.

Returneringen til butikken skal ske indenfor 8 dage efter modtagelsen af returseddel.

Pakken fremsendes til vores butik
NOE Living

Hovedgaden 45 st.th.

3460 Birkerød

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Det vil sige, at varerne skal returneres i original emballage og herefter en beskyttende indpakning. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til den ankommer hos os. 

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 
Hvis varen er prøvet udover det ovenfor beskrevet, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsmæssige værdi. 

BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

  • du reelt har taget varen i brug,

  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,

  • du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på

  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Der kan gå 5-7 dage fra modtagelse til ekspedition af returvaren.

Beløbet bliver overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Dog er det muligt at oplyse et kontonummer på retursedlen, såfremt købet har været en gave.

Reklamation

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det vil sige, at der ydes to års reklamationsret i henhold til loven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Vi forbeholder os altid ret til at afgøre, hvilken form for kompensation kunden skal modtage. I særlige tilfælde såsom ved udenlandske køb vil vi som oftest give penge tilbage eller afslag i prisen.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig efter fejlen blev opdaget.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til cahetu@cahetu.com. Her skal du oplyse dit ordrenummer samt vedhæfte et billede af reklamationen.

Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

NOE Living

Hovedgaden 45

3460 Birkerød

noeliving@gmail.com

tlf. 40607023
CVR: 39520958

ÅBNINGSTIDER

Tirsdag - Fredag: 11-17.30

Lørdag: 10-14

INFORMATION